Talkshow #56 – Apples California streaming iPhone event

Del Dine Dimser - Talkshow
Del Dine Dimser - Talkshow
Talkshow #56 - Apples California streaming iPhone event
Loading
/

Tirsdag d. 14/9 2021 havde Apple en deres årlige iPhone keynote.

Denne episode er vores livestream fra dagen, som blev livestreamet i blandt andet Del Dine Dimsers facebook gruppe, som er klippet ned og om til en podcast. 

Den består som altid af et sammenklip af vores Pre-show, som vi livestreamede før eventen, og vores afterparty som blev livestreamet umiddelbart efter Apples Keynote.

Så det er en lang podcast episode. 

Vi kommer også ind på rygterne om at iPhone 13 skulle have en form for en Satellit telefon indbygget. Det var en af de store rygter der var ude og bliv inspireret.Phone 13 kom til at indeholde. , og om du med de rigtige høretelefoner, kan slå en prut uden lyd.

Der er globale leveringsproblemer på chips og elektroniske komponenter, så hvad mon det får af betydning for Apples muligeheder for at kunne levere dimser til os i 2021 og 2022.

Vi kommer også ind på rygterne om at iPhone 13 skulle have en form for en Satelit telefon indbygget. Det var en af de store rygter der var ude før vi vidste hvad iPhone 13 kom til at indeholde. 

En af de andre rygter vi vender er om der mon kommer 120 hz display i de nye iPhone 13.

Vi vender også Apples økosystem, og hvorfor det kan være svært at skifte væk fra det. 

I afterparty vender vi om vi fik ret, og vi skød altså pænt forbi på flere ting denne gang. 

Og i afterparty får du også en forklarring på hvad et “Resting Bitch Face” er for noget, og hvad vi mener om den generelle video produktionskvalitet til eventen. Ja vi indrømmer at vi er video nørder, og er ret vilde med den kvalitet som Apple stort set aldrig gå på kompromis med. 

Til eventen fik vi en ny iPad mini. Og den var vi faktisk pænt overraskede over. Både over at vi fik den men også at den så ud til at være ufattelig fed, måske på nær på prisen 🙂

Og der var også nyt i Apples Fitness+ service, som vi jo ikke kan få adgang til i Danmark, og det er jo lidt sært for vi forstår godt engelsk, og der er også masser af kunder til den tjeneste i Danmark. 

Det var jo allerede stort i 80’erne hvor vi med en videoafspiller kunne få “Balder af stål”

Og så var der selvfølgelig alle iPhone opdateringerne, som jo ligesom var det det hele handlede om, og de var gode. Specielt kameraet var blevet imponerende bedre, selv om det i forvejen er meget godt i en iPhone 12. 

Men vi fik Macro fotografering, og det så faktisk ganske godt ud, og til video siden fik vi blandt andet ProRes, og det var video folket hos CreateMedia faktisk glad for. 

Og selvfølgelig slutter vi af med at diskutere om der er dimser vi skal ud at have fat i. 

—-

Har du lyst til at være med til optagelserne når vi livestreamer, så kig forbi del dine dimsers facebook gruppe . Her vil vi slå op når vi holder et live event.

Har du behov for hjælp til hvordan livestream og video kan anvendes i din forretning, og din markedsføring så kig forbi CreateMedias hjemmeside og bliv inpsireret.