Talkshow #52 – Nytårstaffel 2021

Del Dine Dimser - Talkshow
Del Dine Dimser - Talkshow
Talkshow #52 - Nytårstaffel 2021
/

Her i starten af 2021, ser vi tilbage på hvilken dims der gjorde noget godt for os i 2020, og vi giver vores bud på hvad vi ser frem til i 2021.

Der også en lille bitte smule MeToo i den i denne episode.

Vi starter lidt i Lummer hjørnet, inden vi kaster os ud i hvordan det gik i 2020. Året der næsten kun handlede om Corona pandemien, men hvordan det selv om det er noget lort, også har påvirkert vores tech hverdag.

I podcasten kommer du til at høre lidt om hvordan det har været for Brille, Hans og Kristoffer at være selvstændige i en tid hvor det er umuligt at mødes, men også når mange virksomheder er blevet tvangslukket. 

Det har blandt andet betydet voksende behov for fjern møder og live streaming, og CreateMedia har ligget vandret i opgaver blandt andet pga corona.

De har blandt andet lavet live stream af et danse show i Esbjerg for Dance Company Twenty, som du måske har set i TV, og det kom der en ret fed lille video ud af som du kan se på Create Medias youtube side

Det har blandt andet betydet at Henriks dims fra 2020, er en hårklipper, Brilles dims er den nye Apple Silicon mac, og Hans der stadig er stor ambasadør for hans Elbil fortæller lidt om det. 

Og indrømmet vi kommer til at tale en helt del om Apple Silicon. For på et tidspunkt vi optog episoden var der et knald tilbud i Bilka, på de nye Apple M1 laptops. Og det endte med at vi alle sammen pludslig havde fået købt sådan en. 

På forhånd vil Henrik også gerne sige undskyld hvis din Siri går amok, for der kommer et tidspunkt i podcasten hvor vi forsøger at finde ud af hvorfor HomePods ikke sælges i Danmark. 

Og hvem ellers en Siri burde kunen forklare dette, så vi kalder på hende nogle gange. 

Så undskyld på forhånd hvis vi får aktiveret siri bare fordi du lytter til podcast. 

Podcasten blev livestreamet og optaget i Del Dine Dimsers facebook gruppe tirsdag d. 5 Januar 2021. 

Og har du lyst til at deltage i tech fælleskabet Del Dine Dimser, så kig endelig forbi facebook gruppen. Så kan du også få muligehed for at se med live næste gang vi optager en podcast episode.