Talkshow 34 – Nyt fra Galaxen

Del Dine Dimser - Talkshow
Del Dine Dimser - Talkshow
Talkshow 34 - Nyt fra Galaxen
/

Den 22 februar 2019 havde Samsung et stort event i San Francisco, hvor de introducerede verden for deres Samsun Galaxy Fold telefon. 

Det første seriøse bud på en foldbare telefon. 

Kort tid efter satte vi os sammen og filosoferede lidt over det event, og det har vi endelige fået klippet vores podcast sammen om Samsungs Fold event. 

Og ja der er gået lidt tid med at klippe det sammen. 

Nu ved vi jo hvad der skete med Samsung Fold. Kort tid efter den blev lanceret, viste det sig at Samsung havde været for hurtigt i designet, og de udleverede testmodeller brød sammen på stribe. 

Samsung trak alle telefoner tilbage og vi skulle helt frem til september 2019 før der kom en revideret udgave af Fold på markedet. Og den dag i dag kan vi roligt sige at det ikke er den telefon vi ser folk gå rundt med. Uanset så var det en spændende telefon, og vi bruger også 20 minutter på at kloge os på samsung fold, og tager bagefter fat i at diskutere den anden telefon som blev lanceret Samsung s10e.

Vi kommer ind på hvilken betydning Samsung s10e måske får for de kommende pixel telefoner (spoiler alert, vi tager fejl for nu ved vi også hvad Pixel 4 ikke kom med, men som samsung allerede i februar lancerede)

Vi vender også om 5g er en faktor i 2019 eller ej.

Og vender lige et par tanker over de øvrige produkter som Samsung kom med. Deres watch og deres buds.  

Og skulle du nu være i besidelse af en Fold eller nogle af de andre produkter fra denne Samsung event, så vil vi da gerne høre fra dig i Del Dine Dimsers facebook gruppe.

Når du hører dette her ved du Du ved jo nu om vi havde ret i alle vores “kloge” ord.

God fornøjelse med podcasten.  

PS. Der kommer snart endnu en gammel episode fra året der gik 🙂