Talkshow 33 – Dimser Der Driller

Del Dine Dimser - Talkshow
Del Dine Dimser - Talkshow
Talkshow 33 - Dimser Der Driller
/

Efter lang tids pause er vi her sørme igen, og selv om emnet måske ikke er dagsaktuelt, ja så er det stadig ikke unormalt at dimser driller, og du får vores historier om hvad der på det tidspunkt drillede os. Og hvis du er i tvivl om tidspunktet, så var det den 14/2 2019 vi optog dette afsnit. 

Du kommer til at høre om man virkelig kan anvende Flash i 2019, for det er der åbentbart nogle der gør.

Og Hans ranter lidt på HBO og andre streamingtjenester der laver god kvalitet, men streamer det for ringe. Eller er kvaliteten bare gået lidt ned?.

Vi breaker også at der kommer en opfølgningsfilm til Breaking Bad (host host – den har haft premiere på det tidspunkt du hører denne podcast)

Vi vender også det rygte der var dengang om hvad Apple ville komme med af services i 2019. (Det ved vi jo også nu.. For det var en laaan kedelig keynote som bliver til en podcast episode i sig selv…. Undskyld)

Og du får også en rant over alle de elendige askestøvsugere der findes til pille ovne, og Hans er i øvrigt ikke så vild med Italienske gas fyr.

Og så vender vi også rygter om hvad vi håber på vil ske til Apples Keynote i Marts 2019.. Airpower måske 🙂 NOT!

Hans har fået en Kaffemaskine, men er det nu også så god? Det er om ikke andet en ny kapsel serie.

Og du har måske allerede glemt den kamp der var på markedet tidligere i 2019, hvor Saphe og de andre producenter, gik nærmest i krig med hinanden. Den historie vender vi lige.

Det var en historie der også satte sind i kog i vores facebook gruppe. Hvor du iøvrigt skal være meget velkommen hvis du har interesse for teknologi i hverdagen. 

Henrik forsøgte faktisk at bruge Hopper i en periode for at prøve det, men der var så mange dårlige oplevelser med brugergrænsefladen og UX oplevelsen i Hoppers brugergrænsefladen, og det fortæller han også om. Bemærk Hopper har formegentlig løst nogle af disse problemer i dag..  

Til sidst vender vi lidt om Android, og vi kommer også ind på Microsoft som dengang, var ved at lancere Holo Lens 2 og Hans fortæller dig hvad en sove telefon er. 

Vi høres ved.

God fornøjelse