Talkshow 32 – Tech på turen

Del Dine Dimser - Talkshow
Del Dine Dimser - Talkshow
Talkshow 32 - Tech på turen
/

Denne episode handler om tech vi tager med på turen. Brille har fået sig en ny bil, og den har CarPlay indbygget og det betyder at han meget gerne vil dele sine oplevelser med CarPlay med os.

Konkurrenten til CarPlay er Android Auto, og den har Hans brugt en hel del og giver derfor sine meninger om hvor fiks Android Auto er i forhold til Apple CarPlay i bilen.

Men der er også en anden årsag. Hans har af personlige årsager været en tur i USA, og derfor kommer vi også ind på hvilket mobil abonnement man skal have når man rejser i USA som turist. For vi skal have data med os på farten for at bruge tech, og det gælder også i Danmark, så derfor vender vi også lige hvilke mobil selskaber vi foretrækker i Danmark. 

Hans har for nylig skiftet fra Apples iPhone til Googles Pixel 3, og som følge af det har han også fået sig et Tic Watch Pro smartwatch. Og det får du også et par ord med på vejen om. 

Vi skal også kunne betale når vi er på turen, og Jyske bank, som er en af de banker i Danmark der var først ude med Apple Pay, er nu også en af de første banker som er ude og sige farveller til Dankortet, og om vi mener det er godt eller skidt får du også vores bud på.

Og så har det været vinter i Chicago. Egentlig ikke noget der har med tech at gøre, men alligevel interessant at høre om man kan slå en prut i 50 graders frost. 

Henriks bil er gået i stykker, så han overvejer om det mon er til at leve med at tage det offentlige frem for at køre selv. Vil det mon fungere?

Og du får også et bud på hvorfor man mon vil spænde sin mobil fast i panden og hvordan det gøres. 

Til sidst går der lidt opsamling i det, og vi vender hvad vi absolut skal have med os på turen i form af mobil, powerbanks og tasker?

Og må du overhovedet have powerbanks med i flyveren?

Og når vi taler om powerbanks, hvor ville det ikke bare være dejligt hvis vi kun havde et kabel / ladestik som usb – c når vi nu skal rejse med tech vil det være dejligt at kunne skære ned på antallet af adaptere og bare have et stik der passer til alle.