Talkshow 28 – Ctrl Alt Delete i dine ører

Del Dine Dimser - Talkshow
Del Dine Dimser - Talkshow
Talkshow 28 - Ctrl Alt Delete i dine ører
/

UNDSKYLD!

Dette talkshow blev optaget den 8 November 2018, og er først udgivet den 20 Januar 2019. 

Undskyld, undskyld, undskyld. Men vi fik smidt lyd filerne væk og har så haft travlt med alt muligt andet..

Men når det så er sagt så skal du ikke snydes for et godt talkshow. Det er det første talkshow der blev optaget efter vi var begyndt at dukke op i din podcast afspiller.

I dette talkshow trykker vi Ctrl Alt Delete på selve talkshowet og på vores facebook gruppe

Vi vil gerne bruge lidt tid på at fortælle nye lyttere hvor vi egentlig kommer fra, og hvad det er Del Dine Dimser er for noget.

Hvordan bliver du eksempelvis medlem af facebook gruppen?

En facebook gruppe som er meget tynd på regler men hvor der alligevel er en god stemning og respekt for hinanden.

Og hvad foregår der i vores facebook gruppe og i vores talkshows som du blandt andet lytter til nu.

Og hvem er vi egentlig?

Henrik er software udvikler, og driver blandt andet en blog med navnet bidblog.dk hvor du også kan komme på aftenskole og lære at programmere apps til Apples platform.Hans er CEO (direktøren for det hele) i e-commerce successen nicehair.dk ,er politisk aktiv og elsker mobil telefoner og tech dimser i det hele taget.

Brille er video producent, og laver de lækreste videoer for virksomheder rundt omkring i det danske land, samt udlandet, og har været tech nørd i flere år.

Kristoffer er ikke med i talkshowet her, men han laver også video produktioner og er også med til at dække e-sport på TV2, og elsker tech.Og så til tech.

Samsung har holdt udvikler konference og har holdt udvikler konference. Her kunne verden høre om samsungs planer om AI og Bixby.

Og samsung viste også verden om deres prototype på en mobiltelefon hvor skærmen kan foldes. Så du både har en smartphone og tablet i et, og det vender vi også, for der er ingen tvivl om at Samsung laver lækkert hardware, men hvad sker der med softwaren?

One Plus har også smidt en smartphone på gaden, og den har Hans fået fat i. Den nye One Plus 6T, og den vil han gerne give os en lille hurtig anmeldelse af, herunder også hvordan google pay føles når man betaler.

Og i forbindelse med Hans omtale af One Plus skal vi også høre lidt om iPhone XR, Samsung Auto og software opdateringer.

Brille filosoferer lidt over hvad der mon vil ske med smartphones i fremtiden, og er den foldbare smartphone mon svaret på fremtidens smartphone.

Og hvad er der med det at Apple har hævet prisen på deres produkter med 20%, og så har Hans brugt skillinger på en ny monitor fra LG, hvilket så får os til at vende om vi har product placement og fået nye dimser på det sidste.

Brille skal i gang med en video produktion hvor han skal bruge en Go Pro Hero 7 på en hat.

Og hvorfor står Hans op hver morgen kl 4:45.

God fornøjelse